E-jobbeurs op 20 en 21 mei!

Op 20 en 21 mei 2021 vindt de tweede E-jobbeurs van EGTS Linieland, VDAB, Maatschappij Linkerscheldeoever (MLSO), Eures en partners plaats. Dit digitaal evenement brengt werkzoekenden en werkgevers uit de grensregio in contact met elkaar. Een mooi en coronaproof alternatief voor de fysieke jobbeurs die jarenlang georganiseerd werd in het Freethielstadion in Beveren.

Dit is de tweede keer dat de partners de digitale weg inslaan. In oktober 2020 namen 47 bedrijven namen en bijna 5.000 bezoekers deel aan de allereerste e-jobbeurs. Met een nieuw platform dat meer mogelijkheden biedt om in gesprek te gaan met werkgevers, willen we dit jaar nog beter doen. Twee dagen lang zetten bedrijven uit verschillende sectoren, waaronder logistiek, bouw, industrie, onderwijs en zorg, digitaal hun deuren open. Werkzoekenden kunnen zich gratis registeren en via het platform vlot kennismaken met de verschillende werkgevers en hun vacatures. Een boeiende vacature gevonden? Met een aantal muisklikken kunnen geïnteresseerden hun cv doorsturen en een chatsessie inplannen. Zo kunnen werkgevers rechtstreeks antwoorden op alle vragen van werkzoekenden. Daarnaast kunnen werkzoekenden ook terecht bij VDAB, UWV en Eures voor advies. Hoe stel ik een goed CV op? Wat als ik een job vind over de grens? Waar kan ik een opleiding volgen?

De arbeidsmarkt blijft in beweging. Ondanks de coronapandemie kunnen werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden op de E-jobbeurs.

Wil je de E-jobbeurs bezoeken? Op https://e-jobbeurs.vdab-evenement.be/ kan je je registreren en meer informatie terugvinden.